Muovit ja pleksit – Rovaniemi, Lappi

Myös asiakaspalvelutiskeille ja kassoille asennettavat pisarasuojat

Lasitusliikkeestämme Rovaniemen Lukkatieltä saat monikäyttöiset muovit ja pleksit sekä sisä- että ulkokäyttöön. Elintarvikelaatuiset muovit, pisarasuojat pleksistä tai lasista, akryylimuovit sekä monet muut tuotteet kuuluvat valikoimaamme. Tutustu ohesta tarkemmin ja kysy lisää tai tule paikan päälle, me autamme löytämään sopivat tuotteet – katso yhteystietomme

Tuotteemme

PE- eli reenjalasmuovit. Rekimuovia löytyy useaa eri vahvuutta, ja kauttamme on saatavilla myös elintarvikelaatuista PE500-rekimuovia, joka kestää kulutusta paremmin.

Akryylimuovit. Vaihtoehtoina kirkas, savunharmaa ja kirkas opaali.

Polykarbonaatit. Polykarbonaatteja on saatavilla normaalilla ja kovalla pinnalla. Kaikki polykarbonaatit ovat UV-suojattuja, jolloin ne eivät haalistu tai kellastu auringossa. Saatavilla myös opaalina (=maidonvalkoinen).

Pisarasuojat asiakaspalvelutiskeille ja kassoille. Meiltä saat myös esim. asiakaspalvelutiskeillä, kassoilla ja muissa paikoissa tarvittavat pisarasuojat. Suojat voidaan valmistaa pleksistä tai lasista mittatilaustyönä, lasista valmistetun suojan puhdistus on helpompaa ja kestävyys useita vuosia. Pidämme aina huolen siitä, että tuotteemme on siistin näköinen ja laadukkaasti valmistettu.

Haluatko tietää lisää? Kysy toki tarkempia tuotetietoja muovituotteistamme tai tule ihan paikan päälle palveltavaksi! Meiltä voit tiedustella myös asennusta Rovaniemen ohella muun Lapin alueelle. 

Ota yhteyttä »

Mekin olemme nyt Likiliike! Tervetuloa!